Sonicare Diamond Clean – snygg och kompetent

Diamond Clean i utförandet ”Roseguld” är den mest eleganta tandborsten i sammanställningen.

Sonicare Diamond Clean eltandborste

Den benvita matta och skimrande ytan i kombination med glänsande detaljer är riktigt läcker och platsar i vilket trendigt badrum som helst. Ett rosa resefodral med usb-laddning, tre borsthuvuden samt en laddningsstation i form av ett stiligt glas med induktionsladdning medföljer i förpackningen.

På skaftet finns en multifunktions-knapp med vilken du startar och avslutar tandborstningen. Vill du välja något av de fem olika programmen trycker du på samma knapp inom fem sekunder för att bläddra mellan clean, white, sensitive, gum care eller deep clean.

Sonicare Diamond Clean

Har du aldrig prövat tandborstar med sonisk teknologi kan det till en början kännas ovant och lite märkligt när den elektromagnetisk pulsmotorn skrider till verket med i detta fall upp till 62 000 svepande borströrelser i minuten. Men tekniken är minst lika effektiv som den oscillerande och det är mer än fråga om tycke och smak snarare än att någon av teknikerna är överlägsen den andra.


Omdöme

Sjukt snygg modell med flertalet olika program samt smart resefodral med usb-anslutning för laddning. Saknar trycksensor samt uppkoppling.


Fakta Philips Sonicare Diamond Clean Hx9393

Testad: December 2018
Borströrelser: upp till 62 000/min
Timerfunktion: Ja
Trycksensor: nej
Program: 5 stycken 
Medföljande borsthuvud: 3
Batterityp: Litium jon
Pris: 1 990 kronor hos Elon.

plus

Sjukt snygg design
Resefodral med laddningsmöjlighet

minus

Dyr
Ingen bluetooth-anslutning
Saknar trycksensor

betyg 6 av 10

Philips Sonicare DiamondClean Sonic HX9393 Pris vid test: 1990 kr.

Bästa pris just nu: 1980 kr