Ge växterna lysande förutsättningar

Växtlampa

Att växter behöver ljud för att frodas kan inte vara en nyhet för någon, men visste du att det finns speciallampor som erbjuder precis rätt ljus för att hjälpa din planta på traven? Perfekt för dig som vill försäkra dig som att din blomma får det ljus den behöver, även under årets mörkare dagar.

Växtlampa LED E27 1000 lm (för färdigvuxna plantor)
Pris: 250 kronor hos Kjell och Company

Växtlampa LED E27 1100 lm (för växande plantor)
Pris: 250 kronor hos Kjell och Company.


Autodrop

Vattna flera växter på samma gång

Smarta blomkrukor i all ära, men det blir väldans dyrt för den som behöver hålla flera växter vid liv. Det här bevattningssystemet kan hålla hela tio plantor vid liv samtidigt.

Auto-Drip Watering System
Pris: 995 kronor hos Coolstuff.


Smarta blomkrukor

Två smarta blomkrukor

Vi har testat två smarta blomkrukor som finns på marknaden från olika återförsäljare. Ingen har väl varit någon direkt fullpoängare, men båda har haft sina styrkor. Parrot Pot fungerar till exempel utmärkt när du är bortrest, och Botanium passar in i vilken skandinavisk inredning som helst. Läs våra tester av Parrot Pot och Botanium här!

Botanium
Pris. 699 kronor hos Clas Ohlson.

Parrot Pot
Pris: 1 249 kronor hos Proshop.


Luftfuktare

Luftfuktare – för dig och blommorna

Det är inte bara människor som känner sig vissna när det är för torrt inomhusklimat, även växter mår bättre när luften är lite fuktigare. Det finns massor av luftfuktare på marknaden i alla möjliga olika prisklasser beroende på vilken design du tycker är snyggast och hur stort område du vill täcka in. Finns bland annat att köpa hos Tretti, CDON och Clas Ohlson.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning