Med smarta element styr du temperaturen på distans, får full koll på din användning och sparar på såväl plånbok som miljö på köpet. Här listar vi fem sätt att värma upp ditt hem smartare!

Adax Neo

Både smart och snyggt

Låt oss vara helt ärliga, de flesta element är ingen vacker syn. Adax Neo däremot går ifrån den här trenden med sin stilrena design som bör passa in i de flesta interiörer som handen i handsken, och kanske till och med gör hemmet ännu lite snyggare? Kan styras antingen direkt på själva elementet eller på distans med tillhörande app.

Adax Neo
Pris: Mellan 949 till 1 475 kronor beroende på storlek hos Clas Ohlson.


Element med wifi Mill NE600WIFI 600 W 230 V

Lättanvänt element för småbodda

Denna stilrena lilla kvadrat har med sina ynka 600 W enbart lämpligt för rum upp till 11 kvadratmeter. När vi tidgare testade en av Mills element imponerades vi av Mills användarvänliga och enkla gränssnitt. I appen kan du som äger flera Mill-element styra varje rum enksillt för full kontroll på temperaturen.

Mill NE600WIFI 600 W 230 V
Pris: 1 199 kronor hos Clas Ohlson.


Mill Oil AB-H1500DN 1500W

Portabelt oljelement

För dig som istället för ett väggmonterbart element vill ha en portabelt variant att ställa på golvet kanske det här är rätt modell för dig? Med sin smidiga design är det här elementet till för att förflyttas så enkelt som möjligt från rum till rum. Självklart är det uppkopplat och kan styras med hjälp av tillhörande app.

Mill Oil AB-H1500DN 1500W
Pris: Från 1 995 kronor hos Prisjakt.


Netatmo

Smarta upp ditt dumma element...

Du behöver inte köpa en massa nya element för att styra temperaturen hemma på distans, du kan även ge ditt gamla element superkrafter. Netatmos smarta elementventil kopplas till ditt element och låter dig sedan styra det via tillhörande app från var du vill. Dessutom har den massa smarta funktioner som automatisk detektering av öppna fönster och smart reglering av temperatur.

Netatmo Smart Radiator Valves
Pris: 799 kronor hos Lifestylestore.


Tado

... eller din dumma termostat

Om du med en enda produkt vill göra alla dina element hemma smarta kan du byta ut din termostat mot Tados Smart Thermostat Kit. Via mobiltelefonerna hos de som bor i hemmet känner Tado av om någon är i huset eller inte och reglerar temperaturen därefter. Du får dessutom med en futuristisk touchpanel att styra temperaturen hemma med.

Tado Smart Thermostat Kit
Pris: 2 386 kronor hos Whiteaway.

Adax Neo H 08 KWT 230V 800W (330x750) Pris vid test: 1261 kr.

Bästa pris just nu: 1259 kr