D-Links nya övervakningssystem DCS-2802KT är ett paket som består av en basenhet och två riktigt bra full hd-kameror. Kamerorna kommunicerar trådlöst med hubben och tack vare inbyggda uppladdningsbara batterier behöver du inte dra en enda kabel fram till kamerorna. Batteritiden på en laddning är upp till hela 11 månader, beroende på hur ofta de känner av rörelser och aktiverar inspelning.

Vidvinkel och full hd

Kamerorna filmar i 140 graders vidvinkel vilket gör att du enkelt kan täcka upp ett stort område. Detta tillsammans med den höga full hd-upplösningen gör att filmerna håller hög kvalitet. Tiden då du behövde sitta och granska gryniga och hackande lågupplösta övervakningsfilmer är förbi helt enkelt, och D-Link har i den här produkten kombinerat hög inspelningskvalitet med användarvänlighet.

D-link
Trådlösa kameror är ett smidigt sätt att hålla koll på hemmet när du inte är hemma.

Du kan lagra inspelningarna i molnet fritt i 24 timmar, alternativt teckna ett billigt månadsabonnemang för att lagra filmer i upp till en månad från ett stort antal kameror. Om du slår till på paketet med två kameror och en basstation för 4 999 kronor ingår 14 dagars molnlagring under ett helt år. Du kan även sätta i ett minneskort i basenheten och spela in där, eller så kan du koppla till en usb-lagringsenhet och spela in på den. Så det finns tre olika möjligheter att lagra inspelningar.

D-link
Den kompakta, diskreta designen gör att kamerorna lätt smälter in i miljön, oavsett om du använder dem inne eller utomhus.

Ser i mörker

Varje basstation kan hantera upp till fyra kameror och dessa kommer du åt via appen MyDlink som är enkel att använda. Kamerorna i DCS-2802KT-paketet är tåliga för väder och vind (IP65-klassade) och konceptet passar både hemmet och företaget. En inbyggd avancerad IR-sensor ser till att inspelning aktiveras när någonting rör sig framför kameran, samtidigt som den är smart nog att känna av och undvika falsklarm. Kamerorna ser dessutom i mörker, vilket gör att tjuven aldrig är osynlig för ditt övervakningssystem.

Ett helt trådlöst kameraövervakningssystem är en smart investering för att hålla koll på hemmet, sommarstugan eller kontoret när du inte är där själv. Och det blir knappast enklare än med D-Links molnbaserade lösning som du hela tiden kommer åt direkt i mobilen. Om du vill känna dig lite tryggare är D-Links DCS-2802KT-paket en riktigt bra och extremt lättanvänd lösning.

Läs mer