Om du har använt en skjorta en dag är den inte längre ren, men kanske inte heller så smutsig att den behöver tvättas i maskin. Då är det bara att hänga in den i LG Styler så blir den fräsch och slät igen. På så vis sliter du mindre på dina kläder och sparar energi och vatten.

Ångar och skakar bort smutsen
Ångskåpet använder 100 procent vattenånga som går in på djupet i kläderna och tar bort lukter och 99,9% av de allergener som har satt sig i kläderna, som kvalster, damm, pollen och bakterier. Tack vare att hängarna i skåpet rör sig från höger till vänster 180 gånger per minut slätas även skrynklor ut på kostymer, blusar, klänningar och skjortor, så att du kan slippa stryka dem. En annan finess är en smart byxpress som sitter i dörren, som ser till att du alltid har perfekta pressveck på byxorna.

LG Styler

Skonsamt torkskåp
Om du undviker torktumlare eftersom det krymper kläderna och sliter på dem, kan du även använda LG Styler som ett skonsamt torkskåp som torkar dina lite ömtåligare kläder på låg temperatur. Du kan ladda ner och installera fler klädvårdsprogram via din mobil, och senare i år lanseras nya modeller med wifi så att du kan styra och hålla koll på LG Styler via mobilen. Här kan du läsa mer om LG Styler.

Tvätta två maskiner samtidigt
En smart lösning för dina kläder är tvättmaskinen som kan köra två omgångar tvätt på samma gång. LG TwinWash heter den, och du använder huvudtvättmaskinen för större mängder tvätt eller plagg som är hårt smutsade. Minitvättmaskinen passar perfekt till mindre mängder tvätt och till exempel fintvätt, babykläder och sportkläder. Tvättmaskinen har inbyggd torkfunktion så du behöver inte skaffa en separat torktumlare. Du kan styra LG TwinWash från en app i mobilen, där du också kan tanka hem nya tvättprogram efterhand.

TwinWash

Två Inverter Direct Drive-motorer ger ökad tvättprestanda, men utan ökad ljudnivå. Tekniken använder färre rörliga delar, vilket ger mindre vibrationer och ökad hållbarhet på maskinen, och levereras med 10 års motorgaranti. Läs mer om LG TwinWash här.

Knack, knack
Om du gillar tekniska lösningar för hemmet kan vi även tipsa om det smarta kylskåpet InstaView som har en glaspanel som lyser upp när du knackar snabbt två gånger på den. På så vis kan du se vad som finns i kylen utan att öppna dörren, vilket bevarar kylan och håller maten fräsch längre. Mer info hittar du här.

Läs mer