Det är dags att pallra sig tillbaka till kontoret efter semestern, och en riktig god kopp kaffe kan vara det som gör arbetsdagen lite mer uthärdlig. Här är kaffemaskinerna som inte bara levererar en kopp kaffe, utan som dessutom tar hjälp av modern teknik för att göra koppen extra god. Med appar och smarta funktioner kan du detaljstyra varje kopp.

Nespresso

M3 rekommenderarSmidigare blir det inte

Nepresso är en av de större spelarna på kapselmarknaden, och självklart har de även alternativ för oss tekniknördar. Nespresso Expert ser inte bara snygg ut på köksbänken utan levererar en rad olika kaffedrycker med ett klick på mobilen. När vi testade Nespresso Expert tyckte vi om kvalitetskänslan, appen och den medföljande mjölkskummaren.

Läs hela vårt test här!

Nespresso Expert&Milk C85-EU-BK-NE
Pris: 2 690 kronor hos Tretti.se.


Redmond

Styr kaffemaskinen från var som helst

Med Skycoffee kan du välja mellan att använda färdigmalt kafffepulver eller mala egna, hela bönor. Med hälp av appen fjärrstyr du kaffebryggaren, och om du kan avvara en enhet som "hub" hemma kan du styra maskinen från var som helst – ute på stan, på kontoret eller kanske i hissen på väg hem. När kaffet är färdigbryggt får du en notis och kan välja att hålla kaffet varmt tills du är på plats.

Redmond SkyCoffee
Pris: 1 299 kronor hos CDON.


Gina

App vägleder till perfekta koppen

Det finns oändligt många olika tekniker när det kommer till att brygga en kopp kaffe. Alla är däremot inte helt enkla att bemästra på egen hand. Den här stilrena ställningen hjälper dig få till tre av de populäraste typerna av bryggkaffe med hjälp av modern teknik. Koppla bara mobilen till Gina via bluetooth och följ anvisningarna i den tillhörande appen.

Goat story Gina
Pris: 245 dollar (cirka 2 250 kronor) hos Goat story.


Melitta Barista

Som italienarna själva vill ha det

Italienare vet att det här med espresso inte är någon struntsak, varje dryck ska tillredas på bästa sätt för att skapa optimal njutning. Melittas espressomaskin tar kaffe på allvar och bereder kaffet i rätt ordning samt har ett speciellt system för att få till en extra intensiv arom. Självklart kan du personifiera ditt kaffe precis som du vill med mängder av olika aspekter att anpassa direkt i appen.

Melitta Barista TS Smart
Pris: 9 990 kronor hos Netonnet.


Delonghi

Få till skummet

En riktig kaffeälskare kan direkt avgöra hur bra en kopp är baserat på hur skummet ter sig. Är det vattnigt och tunnt, eller krämigt och fylligt? Delonghi Primadonna ska hjälpa dig få till det perfekta mjölkskummet på dina espressodrycker. Mjölkkannan rengörs automatiskt för att du ska kunna förvara den i kylskåpet mellan kopparna. Maskinen kan så klart styras med hjälp av tillhörande app och som en extra liten bonus har den även en inbyggd koppvärmare.

Delonghi PrimaDonna S Evo ECAM 510.55 M
Pris: 8 890 kronor hos Netonnet.