Vattenmunstycke

Led-belyst vatten
Ett smart hem ska inte bara vara fyllt med intelligenta prylar, det måste även se futuristiskt ut. Det här munstycket fästs på din kran och får vattnet att lysa i rött eller blått beroende på temperatur. Har egentligen ingen funktion utöver detta, men ger köket en lite coolare look.

Vattenmunstycke Led
Pris: 50 kronor hos Teknikmagasinet.


Parrot

Smart blomkruka
Att vattna växterna för hand är så 2017! Numera är det såklart en smart, självvattnande kruka som gäller. Den här modellen från Parrot synkas till din mobil via bluetooth och analyserar vattennivå, jordnivå, näring, temperatur och ljusbehovet hos din växt. Inte nog med det, den sköter vattningen i upp till en månad. Läs vårt test av Parrot Pot här! 

Parrot Pot
Pris: 1 495 kronor hos Coolstuff


Led-lampa

Digital eld

I det smarta hemmet byts såklart levande ljus ut mot den betydligt mer moderna led-lampan. Du behöver däremot inte kompromissa med mysfaktorn för det. Den här glödlampan efterliknar en eldslågas flammande ljus och har till och med en inbyggd sensor som känner av hur du hänger upp lampan för att skenet ska bli så realistiskt som möjligt.

Flammande led-lampa med gravitationssensor
Pris: 249 kronor hos Coolstuff.


Thermacell

Myggfritt

Finns det något värre än när en fin, ljummen sommarkväll blir förstörd av blodtörstiga flygfän? Vi har länge vänt oss till olika typer av rökelser för att hålla myggen och knotten på avstånd, men sådana medeltidsfasoner kan vi såklart inte hålla på med i den smarta trädgården! Thermacells myggskydd kan bäras med var som helst och fylls på med butangas som ska vara helt doftfritt för oss människor, men vidrigt för myggor.

Termacell myggskydd
Pris: 359 kronor hos Teknikmagasinet.


Microbot

Fjärrstyrd knapptryckare

Alla prylar i smarta hemmet kan tyvärr inte vara fjärrstyrda, utan har en fysisk knapp som måste tryckas på. Nu kan du även göra dumma prylar smarta genom att fästa den här smarta prylen på dem. Microbot Push Smart kopplas till din mobil och trycker sedan på valfri knapp åt dig. Är det värt 700 kronor? Det får du avgöra.

Microbot Push Smart
Pris: 699 kronor hos Coolstuff