Utbudet av smarta och uppkopplade produkter och tjänster för kontroll och fjärrstyrning av våra hem har exploderat den senaste tiden, och därmed har även behovet av information och hjälp inför köp ökat. Därför startade vi på M3 och PC för Alla upp den nya sajten SmartWorld för ett år sedan, en sajt där vi kombinerat guider och tester med daglig nyhetsrapportering inom området smarta hem.

Nu har vi byggt upp ett smart hem på årets Hem, villa & bostandsrätt-mässa, tillsammans med Svenska Mässan i Göteborg. I SmartWorld-huset på mässan kommer du själv att kunna testa ett antal olika intressanta lösningar från våra utställare, t ex LG:s uppkopplade kylskåp, nätverkslösningar från D-link, Manetos fjärrstyrningskit till värmepannan och BMW:s uppkopplade bil och smarta elcykel.

SmartWorld på Hem- och villamässan

Dessutom finns SmartWorld-redaktionen på plats för att ge dig oberoende tips och råd om vad du bör tänka på innan du slår till på t ex ett appstyrt lås, ett kameraövervakningssystem, en smart-tv eller kanske en lösning för att hantera belysningen hemma i mobilen.

Välkommen att besöka oss på Hem, villa & bostadsrätt på Svenska Mässan i Göteborg den 27-29 oktober! Våra partners som ställer ut i SmartWorldhuset är LG, M.nu, D-link, Manetos, BMW, Stihl och Garmin.

Här kan du se hur det såg ut när M3 gästade Hem-, villa- och bostadsrättsmässan i Stockholm: