Förra året var premiär för M3:s smarta hem på mässan Hem, villa & bostandsrätt, där du kunde klämma och känna massor av uppkopplade produkter i en av mässans största montrar. Nu är det snart dags igen, torsdagen den 11 oktober slår mässan upp portarna och i år har vi fyllt SmartWorld-montern med spännande produkter från bland andra LG, BMW, Gardena, D-link, Animus Home, F-secure och HP.

Utbudet av smarta och uppkopplade produkter och tjänster för kontroll och fjärrstyrning av våra hem har exploderat den senaste tiden, och därmed har även behovet av information och hjälp inför köp ökat. Därför startade vi på M3 och PC för Alla upp den nya sajten SmartWorld för två år sedan, en sajt där vi kombinerar guider och tester med nyhetsrapportering inom området smarta hem.

Nu har vi även i år byggt upp ett smart hem på årets Hem, villa & bostandsrätt-mässa, tillsammans med Stockholmsmässan. Här kommer du själv att kunna testa ett antal olika intressanta lösningar från våra utställare, t ex uppkopplade vitvaror, smart-tv, säkerhetslösningar, pc-hårdvara, produkter för hemautomation, uppkopplade fordon och smarta prylar till trädgården.

SmartWorld på Hem- och villamässan

Dessutom finns redaktionen på plats för att ge dig oberoende tips och råd om vad du bör tänka på innan du slår till på t ex ett appstyrt lås, ett kameraövervakningssystem, en smart-tv eller kanske en lösning för att hantera belysningen hemma i mobilen.

Välkommen att besöka oss på Stockholmsmässan den 11-14 oktober! Våra partners som ställer ut i SmartWorldhuset är LG, BMW, Gardena, D-link, Animus Home, F-secure och HP.