Prata och lyssna genom fingret, och bara genom att bära en ring – det ska bli möjligt med hjälp av Orii, en liten ring som innehåller bland annat ett bluetooth 4.0-chip, ett gyroskop, en led-lampa för att uppmärksamma användaren om inkommande notiser, och ett 50 mAh stort batteri, gott nog för 1,5 timmes samtalstid eller runt 45 timmars standby-tid.

Missa inte: Smart ring loggar in på datorn och låser upp din bil

Liksom liknande produkter vi tidigare sett använder ringen vibrationer i fingret för att överföra ljudet – och allt vi behöver göra för att svara på ett samtal är att hålla upp fingret mot örat. Orii kan även användas för att prata med våra smarta assistenter Siri och Google Assistant.

Fantastiskt smidigt? Löjligt? Det är såklart upp till var och en att bestämma, men klart är att den Kickstarter-kampanj som ska finansiera ringen har nått sitt mål flera gånger om, tack vare knappt 1 000 backare.

Om allt går enligt plan (vilket sällan är någon garanti när det kommer till Kickstarter) ska ringen levereras i februari nästa år. Den som är snabbt ute kan hugga ett exemplar för 119 dollar, eller ungefär 980 svenska kronor.