Netatmos digitala väderstation har blivit en stor succé och ger dig koll på allt från väder och luftfuktighet till ljudnivå och luftföroreningar. Och du kan även utöka systemet med regnmätare och vindmätare.

Vattna smart

Om du skaffar regnmätaren får du ett meddelande till din mobil så fort det börjar regna, och du kan även se snyggt presenterad statistik och diagram, som nederbörd per timme eller över längre tidsperioder. Den stora fördelen med en regnmätare är att den ger dig rätt information så att du vet när det är dags att vattna blommorna och gräsmattan.

Netatmo regnmätare
Netatmos snygga regnmätare ger dig exakt information om nederbörden.

Regnmätaren är konstruerad så att allt vatten rinner igenom, så du behöver aldrig tömma den. Installationen är enkel, se bara till att modulen är ansluten till samma trådlösa nätverk som din väderstation. Regnmätaren kostar 849 kr på Conrad.se.

Läs mer

Väder och vind

Om du är intresserad av utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete eller kanske andra väderberoende aktiviteter som segling och golf ska du ta en titt på Netatmos vindmätare. Den mäter vindens riktning och styrka och är utrustad med avancerad ultraljudsteknik som ger dig pålitliga data även vid korta vindbyar. Mätaren använder fyra ultraljudsignaler och analyserar variationer av dem för att kunna göra en exakt analys av hastighet och riktning.

Netatmo vindmätare
Med avancerad teknik mäter vindmätaren hastighet och riktning på vinden.

Vindmätaren är underhållsfri, och data skickas automatiskt till din väderstationsapp. Där kan du även få information om hur vinden påverkar hur den aktuella temperaturen upplevs, beroende på vindstyrkan.

Netatmo väderstation tillbehör
Komplettera din väderstation med regn- och vindmätare så har du en avancerad digital väderstation.

Om du har skaffat Netatmos väderstation ska du absolut slå till på de här tillbehören som kompletterar temperatur, luftfuktighet, lufttryck, koldioxidnivå och bullernivå, som stationen mäter. Så att du kan planera dina dagar och aktiviteter utan att råka ut för överraskningar. Vindmätaren kostar 1 199 kr på Conrad.se.

läs mer