SoundTouch 300 är en kompakt soundbar med wifi samt Bluetooth med NFC för snabb och enkel parkoppling. Högtalaren använder så kallad Phaseguide-teknologi för att skicka ljudsignaler både till vänster och höger i rummet vilket skall resultera i en bredare spridning av ljudet. Bose skall även lagt till en avancerad DSP för detaljer och balans över alla frekvenser samt automatisk kalibrering för att anpassa ljudet efter hur rummet ser ut. SoundTouch 300 kan givetvis anslutas till andra högtalare i serien för en multi room-installation.

Bose Lifestyle 650
Bose Lifestyle 650

Lifestyle 650 är ett nytt hemmabiosystem med 5.1-ljud och följer tillverkarens inslagna väg med säregen design. Huvudenheten kompletteras med fyra nya satellithögtalare, som är de minsta som Bose någonsin tillverkat och som mäter 4,67 cm x 14,66 cm x 4,67 centimeter. Varje högtalare har nya transduktorer som är placerade mot varandra vilket ska påverka uteffekten positivt. Tillsammans med satelliterna kommer även en smal centerkanal samt en subwoofer. Lifestyle 600 är något enklare och således en aning billigare.

SoundTouch 300 Soundbar har ett rekommenderat pris på 7 499 kronor och hemmabiosystemen kommer att säljas för 47 995 kronor respektive 37 995 kronor.