Det verkar som att Samsung planerar att lansera ett nytt par true wireless-lurar, alltså den typ av Airpods-liknande, helt fristående lurar som saknar sladd mellan enheterna. I alla fall om vi ska tro nya rykten från Etnews.

Samsung har redan ett par true wireless-lurar på marknaden, som vi tidigare testat, men om ryktena stämmer ska Samsungs nya version vara både brusreducerande – och ha den digitala assistenten Bixby inbyggd vid lanseringen. Lurarna lanseras troligtvis samtidigt som företagets kommande toppmobil Galaxy Note 8.

Samsung Gear Icon X
Foto: IDG NewsSamsung Gear Icon X

Missa inte: Här är bästa true wireless-lurarna – vi testar sju modeller

Bixby har dessvärre inte något vidare bra rykte om sig, assistenten finns inte på svenska och vi var inte heller särskilt imponerande av den i vårt test. Bixby finns på engelska, men inte heller amerikanska publikationer har imponerats av assistenten. Förhoppningsvis kommer Bixby på svenska under nästa år, då skulle ett par true wireless-lurar med Bixby kunna bli verkligt intressanta också för oss svenska användare.

Tidigare har vi rapporterat om att Samsung också planerar att släppa en smart högtalare med Bixby, men enligt nya rykten har företaget skrotat de planerna.

Prisjakt I samarbete med Prisjakt.nu
Populäraste Hörlurar just nu