Det här är det största spa-badet i Castelloserien från M-spa och det ska enligt tillverkaren rymma hela 6 personer. Du får i så fall vara beredd att sitta lite trångt, men 4 personer sitter riktigt bekvämt i det här badet.

Läs även: Här är prylarna för dig som älskar öl

Installationen är hyfsat enkel men tydligare dokumentation hade underlättat. Och det tar längre tid än 10 minuter som tillverkaren själv anger. I kartongen medföljer en isoleringsmatta där du ställer badet på, samt ett uppblåsbart isoleringslock och ytterligare ett skydd som du sätter fast med låsbar dragkedja. Konstruktionen i övrigt är bra med en kontrollpanel där du ställer in temperatur och övriga funktioner.

M-spa

Badet är självuppblåsande tack vare den inbyggda kompressorn, och det medföljer en liten tryckmätare som håller koll på att du inte fyller för lite eller för mycket luft. Du fäster sedan ett reningsfilter vid insuget i nederkant av badet, sedan är det bara att fylla på med vatten. En bra detalj är att strömkontakten har integrerad jordfelsbrytare. Den inbyggda värmaren är på 1500 Watt och det tog cirka 8 timmar att få upp temperaturen från 25 till 38 grader en sval försommarkväll.

M-spa

Runt om i badets nederkant finns 138 Jet-hål och du kan välja 3 olika styrkor på bubblorna. På displayen kan du även enkelt justera termostaten (upp till 42 grader) och hantera rengöringsfunktionerna (även ozonrengörare). Det är väldigt svårt att se vad som står på displayen i dagsljus, vilket är ett litet minus.

M3 rekommenderarOmdöme

Jämfört med andra lite billigare modeller är det här ett riktigt bra spa-bad. Materialet i Super Castello M-114 Premium är påkostat och rejält, vi sitter bekvämt på de lite tjockare dynorna i botten och bubbelfunktionen är förvånansvärt bra. Innan du funderar på att snåla in någon tusenlapp eller två genom att satsa på ett mindre bad tycker vi att det är värt att överväga den här lite större modellen då du verkligen kan sträcka ut dig och njuta. Rekommenderas!

plus

Gott om plats
Bra bubbelfunktion
Påkostat material
Effektiv värmare och bra isolering

minus

Svårläst display (dagtid)

Fakta MSpa Super Castello M-114 Premium

Tillverkare: M-spa
Pris: 10 995 kr
Volym: 1200 liter
Värmare: 1500 W
Max temperatur: 42 grader
Bubbelfunktion: 3-stegs
Kompressor: 720 W
Ozonrengöring: Ja
Yttermått: 204 x 70 cm
Innermått: 160 x 70 cm
Övrigt: Inbyggd jordfelsbrytare

betyg 9 av 10

Mspa Super Castello M-114 Premium

Bästa pris just nu: 9990 kr