Locksmart Mini

För tuffa tag

Locksmart Mini – För tuffa tag

Locksmart Mini liknar till mångt och mycket Noke och användningsområdet är detsamma. Locksmart känns emellertid mer ruggad, ett intryck som gummihöljet som låset är klätt i understryker. Konstruktionen känns robust och låset är byggt i rostfritt stål och kan användas så väl inom som utomhus oavsett väder och klara temperaturer mellan -20 och 60 grader.

Appen är riktigt genomarbetad och ännu enklare att navigera i än i fallet Noke, och väl installerad finns en rad olika undermeny. Under inställningar går det att välja om batterisparläget skall aktiveras eller inte. Om funktionen är aktiverad tar det något längre tid att upprätta kommunikationen mellan låset och mobilen, men skillnaden är försumbar.

Location Mode är en annan funktion som innebär att du på en karta kan se vart låset är. Det förutsätter i och för sig att låset har kontakt med telefonen, men är ni fler användare så är det en rätt trevlig funktion som talar om var och när låset använts och av vem.

Vidare finns en logg med historik samt en flik för att lägga till användare. Här kan du välja om personen du bjuder in ska ha full access eller ett, flera eller tidsstyrda ”upplåsningar”. Riktigt smart och fungerar klockrent. Till skillnad från Noke har Locksmart ett inbyggt uppladdningsbart batteri och fulladdat skall det räcka i upp till två år eller 3 000 upplåsningar.

Tillverkare: Dog & Bone
Mer info: Teknikmagasinet
Pris: 699 kronor
Funktion: Fjärrstyrt hänglås
Systemkrav: Smartphone med Android, IOS eller Windows Mobile.
Anslutning: Bluetooth
Batteritid: Uppladdningsbart, upp till två år per laddning.
Storlek: 10,1 x 5,1 x 2,4 cm.
Vikt: Ingen uppgift

plus

Riktigt bra app
Tål tuffa tag
Uppladdningsbart batteri

minus

Priset
Passar inte överallt
Nyckelbricka saknas, mobil krävs

Betyg 9 av 10Betyg 9 av 10

Yale Doorman V2N Smart Start-Kit Pris vid test: 3995 kr.

Bästa pris just nu: 4295 kr