Noke Padlock

Enkelt och smart!

Noke Padlock – Enkelt och smart!

Noke ser egentligen ut som vilket hänglås som helst, om än lite snyggare. Det enda som visuellt skiljer låset från andra är den lilla dioden som lyser vid aktivitet, samt att det saknar både kodlås eller någonstans att stoppa in en nyckel.

Noke använder bluetooth för att kommunicera med din mobil, och installationen är enkel. Den dedikerade appen är väldigt användarvänlig och det är i den alla eventuella ändringar eller kompletteringar görs. Det finns bland annat en logg som visar historiken på när och var ditt lås låsts upp, någon som kan vara användbart om det är flera som har access till låset. Flera användare kan nämligen ha tillgång till ett och samma lås och med hjälp av appen skickas instruktioner till den som ska ha tillgång till låset. Som administratör kan du givetvis ta bort densamma om läget skulle ändras. Har du ett barn som saknar en mobiltelefon finns nyckelbrickor att köpa till som används ungefär som en fjärrkontroll till bilen.

Hänglåset öppnas direkt i appen eller genom att trycka på bygeln. Så länge du har telefonen på dig behöver du inte ta upp den ur fickan. Det fungerar riktigt bra utan några som helst problem under tiden vi testade låset. Fördelarna är givna i och med att flera kan dela på låset utan att behöva gödsla med nycklar till höger och vänster. Det går även att dela ut access med begränsningar i form av en användare bara kan låsa upp låset en viss dag veckan exempelvis. Smart! Noke är tätad, vädertålig och klarar temperaturer mellan -23 till 65 grader.

Tillverkare: Noke
Mer info: Coolstuff
Pris: 699 kronor
Funktion: Fjärrstyrt hänglås
Systemkrav: Smartphone med Android, IOS eller Windows Mobile.
Anslutning: Bluetooth
Batteritid: Över ett år.
Storlek: 8,4 x 5,5 cm.
Vikt: 319 gram

plus

Bra app
Enkelt handhavande
Snygg design

minus

Priset
Ingen nyckelbricka ingår
Passar inte överallt

Betyg 8 av 10Betyg 8 av 10

Yale Doorman V2N Smart Start-Kit Pris vid test: 3995 kr.

Bästa pris just nu: 4295 kr